„Uspět proti vítězi poháru pro nás představuje první motivaci. A druhou velkou výzvou pro nás je revanšovat se za porážku 0:8 na hřišti soupeře v úvodu sezony," uvedl trenér Otrokovic Pavel Gofroň.

Do toho Pantery žene vpřed také účast v play-off. Jejich pronásledovatel na devátém místě Ostrava ztrácí sice sedm bodů, ale nyní hraje na půdě posledního Litvínova. Osmý celek soutěže se tak soustředí na zisk dalších bodů.

„Chceme si play-off sami uhrát, soupeře za námi neřešíme ani nespoléháme na jejich kolísání," zdůraznil 34letý kouč.

Za svým cílem si se svěřenci půjde hned dnes. Věří, že favorizované Vítkovice, které figurují na 5. místě, je tým schopný velmi potrápit.

„Pokud se budeme držet své hry a hrát disciplinovaně, můžeme se rovnocenně konfrontovat s každým soupeřem. Už jsme to ukázali v Chodově či proti Bohemians. Představíme se doma a nějaký bod chceme získat. I proto, abychom v třítýdenní přestávce měli klid na práci," připomněl Gofroň, že soutěž pak bude pokračovat až v půlce února.

Pomoct by mužstvu měli i diváci, kteří budou moct po minulém utkání Panterů na SPŠ Zlín zavítat opět do haly na Štěrkovišti. Florbalisté Otrokovic se na návrat do svého stánku velmi těší.

„Doufám, že by nás fanoušci mohli přijít v domácím prostředí a po úspěšných výsledcích ve velmi hojném počtu podpořit. I soupeř je lákadlem. Bude to těžké utkání, navíc nás trápí některá zranění, ale na to se nevymlouváme a rádi bychom nabídli lidem pěkný florbal. Máme úžasnou motivaci pro zápas a uvidíme, na co bude stačit náš výkon," usmál se progresivní trenér Pavel Gofroň.