Kvarteto ve složení Lukáš Macek, Petra Vybíhalová, Gabriela Chudárková a Zdeněk Vaněčka zvítězilo ve štafetě na 4×50m volný způsob mix v novém rekordu mítinku a zaplavalo i zlínský rekord v kategorii dospělých.

Kvarteto stejného složení s jedinou změnou, když místo Petry Vybíhalové plavala Kateřina Hromadníková doplavalo na 3. místě ve štafetě 4×50m polohový závod mix, opět ve zlínském rekordu. V individuálních závodech zůstala jen těsně pod stupni vítězů Gabriela Chudárková, která skončila ve finále na 50m znak na 4. místě.

vakrát do finále postoupili Lukáš Macek a Zdeněk Vaněčka. Macek dohmátl na 100m prsa pátý a na 50m prsa šestý. Zdeněk Vaněčka obsadil na 50m i 100m volný způsob 7. místa.

„Potěšily mně nejen samotné výkony našich závodníků, ale i to, že se dokázali znovu prosadit v konkurenci dospělých plavců. Další naši plavci sice zůstali před branami finále, ale překonáním osobních rekordů prokázali, že jsou dobře připraveni na blížící se mistrovství České republiky dorostu, které se uskuteční za měsíc v Ústí nad Labem," sdělila spokojená trenérka Zlínského plaveckého klubu Hana Macková.