Diváci se mají určitě na co těšit.

,,Jedná se o reprízu loňského finále divize,“ upozorňuje domácí univerzál Pavel Krajča.

Jakubčovice mají silný kolektiv.

,,My s nimi máme zajímavou specifickou bilanci. Doma jsme je ještě neporazili, naopak na jejich půdě vítězíme jenom my,“ prozradil Krajča.

Hosté letos omladili kádr. Jsou sehraní a mají dobrou partu se spoustou kvalitních individualit.

,,Jejich největšími oporami jsou Jakub Petr, Daniel Vavroš a Tomáš Bártl. Hrají jednoduchý, přímočarý futsal. Nají nacvičeno i několik signálů při standardních situacích,“ podělil se o základní poznatky Pavel Krajča.

Domácí pochopitelně chtějí duel vyhrát.

,,Zisk tří bodů několik kol před koncem základní části soutěže by se nám hodil. Ale v současném období jdeme zápas od zápasu. Hlavně proto, že nás sužují nemoci a zranění,“ hlásí Krajča.

,,Nicméně cesta ke skalpu Jakubčovic vede přes dobrý pohyb. Musíme se zaměřit na to, abychom se už na začátku utkání dostali do tempa. Důležité rovněž bude, abychom nedělali chyby v defenzívě. Nutné bude proměňovat šance,“ zná recept na výhru nad silným celkem z Novojičínska zlínský univerzál.

Zlín však bude postrádat některé hráče.

,,Nejistý je zdravotní stav Ondřeje Žáčka a Michala Huťky. Do postupného zápasového rytmu se ale vrací Lukáš Juhás a sestavu možná vyztuží Michal Miklík,“ věří, že alespoň některý z těchto domácích tahounů do duelu nastoupí Krajča.