,,Rezerva Havlíčkova Brodu je aktuálním lídrem soutěže. Celek z Vysočiny má na soupisce kvalitní stolní tenisty. Oporami jsou zkušení borci Bohumil Vožický s Františkem Kantou a hlavně mladí hráči Tomáš Martinko, Radek Skála, Ondřej Květoň a Štěpán Brhel. Všichni trénují dvakrát denně, proto jim ve výměnách nechybí jistota. V tomto utkání můžeme jenom překvapit,“ je před sobotním duelem realista dvojka zlínské soupisky Michal Nedbálek.

Ovšem také Elizza Praha má silné družstvo. Celek z hlavního města v 1. lize doposud ze dvanácti zápasů jenom dvakrát prohrál a právem mu v tabulce patří třetí příčka.

,,Oporami Pražanů jsou Slovák Jakub Fígeľ a David Průša. Jim úspěšně sekundují Luděk Laboutka a Tomáš Hlaváček. Všichni jsou to stolní tenisté bez výrazných slabin. Proto nás i v neděli čeká těžká práce. Takže i v souboji s pražskou Elizzou budeme rovněž rádi za každý vyhraný dílčí zápas,“ přiznal Nedbálek.

Ten do obou duelů nastoupí s Janem Dufkem, Ondřejem Vrankou a Jakubem Dufkem. Ten nahradí Marka Vybírala, který se vrátil do Znojma.