,,Utkání se hrálo v promrzlé hale v Křenovicích. V těchto podmínkách jsme v desáté minutě prohrávali dvoubrankovým rozdílem. Ještě na konci první třetiny se nám po akcích Laty a Kempy podařilo vyrovnat na 2:2. O našem úspěchu nad předposledním celkem tabulky jsme ovšem rozhodli až v závěrečném dějství, kdy se nám hlavně zásluhou hattricku Jiřího Podhajského podařilo strhnout předpokládané vítězství na naši stranu," informoval kouč Panterů Dominik Vyoral.

Záhy Otrokovice zdolaly Ivanovice na Hané 6:5. ,,Proti lídrovi soutěže jsme po první části doháněli jednobrankové manko. Hanáci však předváděli důrazný florbal a po několika tvrdých zákrocích byli po zásluze vyloučováni. Hned z první přesilovky jsme srovnali stav na 1:1. Poté soupeř ještě jednou vedl, ale díky precizní obraně a jistému gólmanovi jsme do konce zápasu otočili jeho vývoj na naši stranu," radoval se z cenného skalpu Vyoral.
Výsledky 7. a 8. kola:
HATTRICK BRNO B – OTROKOVICE B 5:9 (2:2, 1:2, 2:5)
Branky Otrokovic B: Kempa 3, Podhajský 3, Lata, Kopčil, Lukášek.
IVANOVICE NA HANÉ – OTROKOVICE B 5:6 (1:0, 2:3, 2:3)
Branky Otrokovic B: Kempa 3, Podhajský 2, Jurčík.
Sestava: Jurčík – Podhajský, Kempa, Saidl, Kopčil, Lata, Látal, Kubíček, Lukášek, Ptáčník, Stašek, Hradil, Vojtek, Tomeček. (hot)