„Bronzová příčka je sice fajn, ale měli jsme být první,“ cítil po víkendu Písek, který se se svým parťákem nakonec radoval z konečné druhé příčky po čtyřech odehraných turnajích základní části. „Chléb – tedy boj o titul a možnost reprezentovat na MS – se však bude lámat za měsíc na finálovém turnaji čtyř nejlepších celků ve Svitávce,“ poznamenal gólman zlínského výběru, úřadujících českých vicemistrů.

Se svým parťákem v Šitbořicích ideální výkon nepodali, přesto stačil opět k vyššímu průměru. Jedinou porážku utrpěli na závěr s přímým rivalem Svitávkou (2:3).

„Sice jsme splnili náš standardní výkon a bodový zisk, ale turnaj byl z naší strany hodně nervozní, protože šlo o hodně a bylo to cítit z naší hry. Ani standardní situace nám nešly, jak bychom si představovali. Byl to hodně náročný turnaj se smíšenými pocity. Třetí místo je fajn, ale měli jsme turnaj vyhrát! Chyběl k tomu potřebný bod z posledního zápasu,“ zopakoval Písek, jenž ale věří v úspěšnou zlatou sezonu.

„Na poslední turnaj se pořádně připravíme a pokusíme se přepsat klubovou historii. Mistrovský titul je velké lákadlo,“ potvrdil Ludvík Písek.

MSDŽ Uherský Brod - Holešovské holky
Fotbalový zápisník Lubomíra Hotaře