,,Severomoravané jsou pro nás neznámým soupeřem. Víme pouze, že jsou nováčky Národní ligy. Jejich hra je postavená na ofenzivním pojetí a v útoku se hostům většinou daří," podělil se se základními poznatky zlínský gólman Jan Krkoška.

Ten ví, že cesta Lvů z krajského města do další fáze soutěže nebude jednoduchá. ,,Jisté je, že musíme podat meximálně soustředěný výkon. Nesmíme dělat chyby v obraně a abychom uspěli, tak musíme využívat každou příležitost k rychlému přechodu do útoku. Na polovině Horní Suché je pak nutné střílet z každé pozice," plánuje brankář Zlína, který se však v důležitém zápase bude muset smířit s absencí dvou výrazných opor. ,,V utkání nemohou nastoupit forvardi Jan Valčík a Martin Krkoška," prozradil Jan Krkoška.

Jeho kolektiv má přesto o zvýšenou motivaci postarané. V pátém kole by se totiž Zlín střetl s Pantery z Otrokovic ,,Prestižní okresní derby se superligovým soupeřem bychom pak určitě odehráli před početnou diváckou kulisou ve zlínské sportovní hale Euronics," dvojnásobně láká postup brankáře florbalových Lvů ze Zlína.
Lubomír Hotař