,,Beroun je náš velmi známý protivník, se kterým se ve vyřazovacích zápasech v posledních letech pravidelně utkáváme. Oporami Středočechů je gólman Michajlov a několikanásobní mistři světa Kafka, Tvrzník, Šinágl, Fiala a bratři Bernadové. Družstvo má propracovanou defenzivu. Jeho hráči umí držet puk na hokejkách.

Tým je nebezpečný i v rychlých protiútocích a silný v koncovce. Důkazem je skutečnost, že v posledních sezonách v extralize pravidelně dostává nejmíň branek. Hodně jich ale také střílí," představuje soupeře zlínský manažer Ivan Tomaštík.

Jeho celek je v duelu outsiderem. ,,Podle papírových předpokladů nemáme žádnou šanci na postup. Hlavního aspiranta na zisk letošního titulu se však pokusíme zaskočit. Náš mladý kolektiv musí být ovšem trpělivý v defenzivě. V žádném případě nesmíme otevírat obranu. Naší zbraní by mohly být rychlé brejkové akce. Střílet pak musíme z každé pozice. Samozřejmostí je disciplína," dívá se na čtvrtfinále reálně Tomaštík.

Ten navíc v sérii nevyužije svoje největší hvězdy.

,Bohužel nastoupit nemůžou Kašík, Zámorský, Holík, Jordán, Šenkeřík, Klhůfek a Valášek. Všichni kvůli zranění nebo pobytu v hokejové národní reprezentaci nesplnili podmínku účasti bojovat ve vyřazovacích duelech. To znamená odehrát alespoň čtyři zápasy v základní části. S nástrahami čtvrtfinále se tak musí porvat sestava, která se na postupu mezi osm nejlepších českých in-line hokejových kolektivů podílela," vysvětloval manažer Devilsu. 

Soupiska Devisu Zlín na zápasy s Berounem: Haloda, Huf – Vyoral, Kobylík, Janeba, Urbanec, Váňa, Werbik, David Hrazdira, Pavlůsek, Gago, Goiš, Hlaváč.