„Sjezdovka Horal bude na Štědrý den v provozu od 9 do 13 hodin. Skipas, zahrnující rovněž dvouhodinový vstup do termálních bazénů relaxačního centra Wellness Horal, bude v tento den za korunu. Bazény mohou návštěvníci na Štědrý den využít ve zkrácené otevírací době do 15 hodin," uvedl šéf Ski areálu Razula Luboš Sušila.

Den po Štědrém dnu, v neděli 25. prosince, se pak zimní sezóna ve Ski areálu Razula již rozjede naplno. Kromě sjezdovky Horal bude otevřena i hlavní sjezdovka Razula a to již v celé své kilometrové délce. Od 25. prosince bude provozní doba v obvyklých časech od 9 do 16 hodin, od 27. do 30. prosince by se mělo při příznivých podmínkách konat i večerní lyžování na sjezdovce Razula.

„Letošní zima nám přeje, počasí pro zasněžování bylo v minulých dnech velmi dobré, navíc máme i přírodní sníh a jsou velmi dobré podmínky pro běžkaře. Takové bílé Vánoce jsme neměli již několik let," dodal Luboš Sušila. V hotelech Resortu Valachy jsou na Vánoce volné poslední čtyři pokoje ve Spa hotelu Lanterna.

Od 2. ledna se mohou lyžaři těšit ve Ski areálu Razula na oblíbenou akci Lyžuj a plav: v ceně celodenního a večerního skipasu mají hodinový vstup do termálních bazénů ve Wellness Horal, využitelný od pondělí do čtvrtku. Středisko chystá také řadu doprovodných akcí pro lyžaře i běžkaře.

www.razula.cz

Tipy z kalendáře akcí Ski areálu Razula
15. 1. O pohár strašidýlka Razuláka
29. 1. O pohár strašidýlka Razuláka
12. 2. O pohár strašidýlka Razuláka
13.—15. 2. Valentýnské lyžování za hubičku
18. 2. Noční stopa Valachy
18. – 19. 2. Víkend s testováním běžek
26. 2. O pohár strašidýlka Razuláka
5. 3. Maškarní lyžovačka