Sazovice 222
telefon: +420 577 103 697
Provozní doba:
Po - Čt a Ne: 11.00 - 22.00
(provoz kuchyně do 21.00)
Pá a So: 11.00 - 24.00
(provoz kuchyně do 22.00)
Nabízíme široký výběr jídel české a italské kuchyně, včetně pizzy, poledních menu, až po sezonní nabídkové speciality, jako jsou například houbové, zvěřinové, zabíjačkové, králičí, dýňové, husí,vánoční, italské, řízkové, jehněčí, sýrové či rybí hody. V restauracije také možné využití prostor salonku či restaurace pro oslavy, svatby, firemní prezentace nebo konference. Díky možnosti projekce na plátno salonek nabízí sledování sportovních zápasů, utkání či olympiád.
Ingredience:
Listové těsto, malá cuketa, 200g žampionů, 200gdrcených rajčat, 4 rajčata, 1 velká cibule, 1 paprika,200g čabajky, 250g 45% tvrdého sýra, sůl, olivový olej.
Postup: Cuketu a sýr nastrouháme. Rajčata a čabajkurozkrájíme na kolečka. Papriku, cibuli a žampionynakrájíme na plátky. Olivový olej rozehřejeme a lehceosmahneme cibuli a plátky žampionů, potom paprikua cuketu. Přidáme drcená rajčata, ochutíme solía dusíme do měkka. Vydusíme převážnou část vody.Těsto rozválíme, propícháme vidličkou a na těstorovnoměrně rozvrstvíme hmotu, rajčata, čabajkua posypeme sýrem. Pečeme v rozehřáté trouběna 170°C asi 20 minut.
Doporučuje šéfkuchařkaRestaurace Na KoupalištiLudmila Skácelíková