VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Trojlístek Baltaci ve Zlíně a Napajedlích

Zlín /INZERCE/ - Představujeme vám první pětihvězdičkový hotel na ZlínskuHotel Baltaci Atrium ***** Zlín, dále pro méně náročnéHotel Baltaci *** Zlín a napajedelskou Restauraci Baltaci.

28.11.2010 2
SDÍLEJ:

Hotel Baltaci Atrium ***** ZlínFoto: DENÍK / Archív

Hotel Baltaci Atrium ***** Zlín

Lešetín II/651, Zlín
tel: 605 000 200,
web: www.baltaci.cz

Provozní doba:
restaurace Lešetínská bašta
Po - So: 11.00 - 22.00;
Ne: 11.00 - 15.00

Café Atrium
Po - Ne: 7.00 - 24.00

recepce
Nonstop

Hotel Baltaci Atrium Zlín nabízí hotelové, konferenční a gastronomické služby nejvyšší úrovně. Kromě jednadvaceti standardních pokojů je k dispozici sedm specifických apartmá, včetně svatebního a prezidentského. Hotel navíc poskytuje zázemí pro konference, meetingy, školení i další akce nejrůznějšího typu.

Restaurace Lešetínská bašta i kavárna Café Atrium slouží nejen ubytovaným hostům, ale také široké veřejnosti a každodenně nabízí polední menu za zvýhodněnou cenu.

Pro večerní a méně formální setkání je vhodný také hotelový Piano bar zařízený v britském stylu. Relaxaci zajišťuje komplex wellness centra, nabízející vířivý bazén, suchou finskou saunu či aromatizovanou páru.

RECEPT PRO VÁS: Vepřová panenka plněná křepelčími vajíčky s baby čočkou

Suroviny: panenka, křepelčí vajíčko, baby čočka, šalotka, jarní cibulka, kudrnka, česnek, smetana, sůl, pepř.

Postup: Z panenky uděláme kapsu a naplníme uvařenými křepelčími vajíčky, osolíme, opepříme. Na rozpálenou pánev vložíme naplněnou panenku, opečeme z obou stran a dáme do trouby na 3 min. dojít. Příprava baby čočky: Na másle zpěníme nakrájenou šalotku, česnek, jarní cibulku, kudrnku, přidáme baby čočku, zjemníme metanou, osolíme a opepříme. Vhodnou přílohou je opečená bagetka.

Doporučuje šéfkuchař Hotelu Baltaci Atrium Milan Sklenařík

Hotel Baltaci *** Zlín

U Náhonu 3946, Zlín
Telefon: 732 600 500
Web: www.zlinhotel.cz

Provozní doba:
restaurace
Po - Pá: 10.30 - 23.00;
So: 11.00 - 23.00; Ne: 11.00 - 22.00

recepce
Nonstop

Hotel Baltaci Zlín nabízí kvalitní ubytování za příznivé ceny v pokojích několika kategorií. Každý pokoj je vysoce komfortní a jeho oučástí je prostorná koupelna. Pokoje jsou vybaveny televizí a připojením k internetu, v ceně je také snídaně, přístup do hotelového wellness centra a parkovací stání. Hotelová restaurace disponuje osmdesáti místy a kromě standardního provozu pro ubytované hosty i širokou veřejnost ji lze uzavřít pro nejrůznější soukromé akce. Součástí výbavy hotelu je moderní audiovizuální technika pro případná školení či porady. Hotelovou nabídku uzavírá prostorný whirlpool, parní lázeň, fi nská sauna a stylově řešená relaxační jeskyně.

RECEPT PRO VÁS: Toskánská polévka

Suroviny: cibule, panchetta, česnek, vývar, sůl, pepř, parmazán.

Postup: cibuli a panchettu osmažíme tak, aby cibule zesklovatěla, přidáme trošku česneku, zalijeme vývarem nebo vodou, dochutíme solí a pepřem, nakonec přidáme parmazán a pořádně provaříme.

Doporučuje kuchař HoteluBaltaci Zlín Radek Hanák

Restaurace Baltaci Napajedla

Masarykovo nám. 212,Napajedla
Telefon: 577 113 724

Provozní doba:
PO - PÁ: 10.30 - 23.00
SO: 11.00 - 24.00
NE: 11.00 - 22.00

Restaurace Baltaci Napajedla, nacházející se přímo v centru města, je ideálním místem pro oběd uprostřed pracovního dne i večerní posezení s přáteli či rodinou. V hlavním sále je připraveno 120 míst k sezení, menší salonek disponuje dalšími 80 místy. Gastronomická nabídka je založena na tradiční české kuchyni, kterou doplňuje několik druhů pizzy a široký výběr dezertů. Příznivci dobrého piva si mohou vychutnat kvalitně natočené plzeňské, milovníci vína si jistě vyberou z nabídky moravských i zahraničních vín. Součástí restaurace jsou dvě bowlingové dráhy v odděleném uzavřeném prostoru a dva pokoje pro příležitostné ubytování. Restauraci či salonek je možné uzavřít pro nejrůznější soukromé akce.

RECEPT PRO VÁS: Plněná vepřová kapsa

Suroviny: kotleta nebo panenka, fazolové lusky, cibule, tvarůžky, anglická slanina.

Postup: kotletu rozklepeme, přikryjeme anglickou slaninou, cibulí, tvarůžky a fazolovými lusky, zatočíme vše do kapsy a zabezpečíme špejlí. Na pánvičce pod pokličkou smažíme z každé strany 3 minuty, pak lehce podlijeme a mírně dusíme další 3 minuty.

Doporučuje šéfkuchař Restaurace Baltaci Napajedla Lubomír Lahoda

28.11.2010 VSTUP DO DISKUSE 2
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Životní pojištění, ilustrační foto

Pojištění pracovní neschopnosti může vytrhnout trn z paty

Pětatřicetiletý Tomáš Janíček je nejstarším hráčem v kádru zlínských fotbalistů, se kterými si na podzim zahrál nejen českou nejvyšší soutěž, ale také MOL Cup a především základní skupinu Evropské ligy. Foto: Deník/Jiří Kopáč a Dalibor Michalčík
2

Jít na kávu? Já preferuji odpočinek v pekle, tvrdí fotbalista Janíček

Vítězí pohodlnost? MHD jezdí jen více než třetina obyvatel

Bezplatné připojení k internetu, klimatizace, přeprava kol, SMS jízdenky a stále modernější vozový park. To jsou benefity, které mají motivovat lidi ve Zlíně, aby nechali při cestě do práce svá auta doma a přestoupili do městské dopravy.

Kohák se klouzal a farář žehnal raketám: Prohlédněte si nejlepší videa víkendu

Podívejte se na krátký sestřih toho nejzajímavějšího, co zaznamenali redaktoři Deníku o víkendu 9. až 10. prosince 2017.

Design Market nabídl mechové náhrdelníky i malované longboardy

Ve výstavu obdivuhodné lidské zručnosti a kreativity se při příležitosti čtvrtého ročníku Zlín Design Marketu proměnila všechna patra zlínského zámku.

Vánoce ještě nezačaly a už hořel stromek. Manželé se při hašení popálili

Přes všechna nabádání hasičů k opatrnosti při manipulaci s vánočními dekoracemi a zábavní pyrotechnikou, na sebe první případ požáru nenechal dlouho čekat.

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT