V současné době se družstvo v živočišné výrobě soustřeďuje na výrobu mléka a chov hovězího dobytka.

Z ekonomických důvodů je vlastní dobytek porážen a zpracováván na družstevních jatkách. V rostlinné výrobě jsou hlavní plodiny pšenice ozimá, ječmen jarní, řepka olejka, mák, kukuřice a chmel.

Po roce 1989 a po vstupu České republiky do Evropské unie bylo postupně zcela utlumeno pěstování cukrové řepy.

I přes všeobecně známé ekonomické problémy v zemědělství dochází v rámci možností k neustálé modernizaci všech provozů družstva, aby zemědělské výrobky obstály ve stále těžší vzájemné konkurenci. /PR/

Seznam výrobkůČerstvá výseková masa, hovězí z vlastního chovu, vepřové od místních dodavatelů z vlastní porážky nebo z českých jatek (Kurka Otice); masné tepelně opracované výrobky uzené – salámy, klobásy, kabanos, párky, (výrobky neobsahují lepek a jsou vhodné pro alergiky); uzená masa, uzené kosti a žebra, špek a masné tepelně opracované výrobky vařené – tlačenky, šunky, jitrnice, jelita, játrovou paštiku, dršťkovou a černou zabíjačkovou polévku; tavené sádlo a škvarky.