„Možná to bude znít jako klišé, ale opravdu jsem to nečekala a dojalo mě to. I když jsem vnitřně doufala, aby to dopadlo, přála jsem to i všem ostatním holkám. Titul mohla získat kterákoliv z nich. Mám obrovskou radost, že jsem to byla zrovna já, protože už mi to nikdo neodpáře a navždy budu jedna z vítězek. To je pro mě nejcennější,“ svěřuje se Natálie Dostálová.

Vladivojna La Chia s kapelou nabídla netradiční výlet napříč hudebními žánry s velmi sugestivním hlasovým projevem.
Folkařka, raperka, rockerka... Extravagantní Vladivojna rozvášnila Panský dům

O korunku krásy na soutěži SUPERMISS 2019 soupeřila s dalšími devíti dívkami. „V této soutěži se neuděluje klasické první, druhé a třetí místo, ale tituly SUPERMISS, MISS Motorsport, MISS Praha, MISS Tourism Czech Republic a MISS Media,“ vysvětluje devatenáctá držitelka titulu MISS Motorsport.

„Například můj titul jsem nezískala jen díky finálovému večeru, ale i na základě hodnocení poroty v průběhu soustředění. Čekalo nás na něm například plavání, kliky, ale i vědomostní testy. Jednou otázka se třeba týkala vítěze Formule 1. Jednotlivé body se pak sečetly, já měla nejvíc a i díky tomu jsem získala titul MISS Motorsport,“ vzpomíná Dostálová a dodává, že teď ji i další oceněné čeká reprezentace titulů.

Dinosaurus. Ilustrační snímek
Česko mělo také svého dinosaura, dozvědí se lidé na přednášce. Má i jméno

Soutěž byla malinko jiná, než na jakou jsou diváci zvyklí. „Je zaměřená především jako módní show. Zmizela dříve oblíbená volná disciplína. O klasickou promenádu v plavkách ale lidé nepřišli. Nechyběl ani rozhovor, sportovní choreografie ve sportovním oblečení nebo třeba přehlídka krásných večerních šatů,“ popisuje čtyřiadvacetiletá dívka, mezi jejíž koníčky patří aerobic a cestování.

Finálovým večerem krásky provázel pohádkový princ Jan Čenský. „Je skvělý moderátor, galantní a opravdu se hodí na tyto soutěže. Když se člověk při rozhovoru zasekne, tak vždy pomůže a nenechá nikoho ve štychu. Jsem moc ráda, že jsem měla tu čest ho poznat,“ oceňuje Dostálová.

Zahájení stavby jihovýchodního obchvatu Havlíčkova Brodu.
Na stavbu obchvatu Brodu se vydají dělníci i archeologové. Prozkoumají oblast

Čas trávený s ostatními finalistkami se prý nesl v přátelském duchu. „Rivalitu jsem mezi námi necítila. S některými jsem byla v kontaktu už před soutěží a jsme domluvené, že se znovu sejdeme i po soutěži. Vítězky, nevítězky, je nám to jedno. S jednou holčinou jsem dokonce domluvená na výletu do zahraničí, protože jsme si opravdu sedly,“ vypráví nová držitelka korunky krásy.

Vzorem jsou pro ni starší sestry. „Také se před pár lety účastnily podobných soutěží. Asi jsem se v nich trochu vzhlédla a chtěla také získat korunku krásy. Už jako malá jsem se o MISS zajímala, sledovala ji v televizi a dokonce jsem si hrála na porotkyni. Jsem takový missí blázen,“ směje se Dostálová.

Prostory radniční vinárny jsou originální, ale nájemcům se nedaří.
Historická radniční vinárna v Brodě má nového nájemce, otevře v únoru

„Dá se říct, že už od třinácti let jsem k SUPERMISS směřovala. I když jsem se zúčastnila několika dalších soutěží a v některých také uspěla, SUPERMISS byla můj sen,“ uzavírá kráska z „missího města“.