V úterý od 16 hodin proběhne před fakultou managementu a ekonomiky v doprovodu rektora, prof. Ing. Ignáce Hozy, CSc., slavnostní rozsvícení vánočního stromečku, které již potřetí připravila Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně ve spolupráci se Studentskou unií UTB.

Pojďme se ale na chvíli oprostit od předvánočního shonu a na chvíli zapomeňme na útrapy ve škole a na to, že ještě nemáme koupené dárky. Aspoň na chvíli si vychutnejme tu pravou vánoční atmosféru. Přijde i Mikuláš s andělem a čertem a napíšeme dopis Ježíškovi. O hudební doprovod se postarají kapely Cabawabo a Svatý pluk.

„Letošní ročník jsme se snažili obohatit o více tradiční atmosféry a o překvapení na závěr,“ prozradila manažerka akce Tereza Kabrdová. „V této chvíli se přípravy blíží ke konci a my doufáme, že letošní stromeček opět úspěšně zazáří,“ dodává Kabrdová.

Prostranství před fakultou bude plné stánků s vánočními dobrotami (perníčky, tradiční trdelníky a jiné laskominy), najdete tu i voňavý svařák nebo studentsky typické bramboráčky. Program nebude jen před univerzitou, ale i přímo na půdě školy, kde najdete např. čajovnu anebo stánek s bižuterií, můžete se políbit pod jmelím, napsat své přání na dopis Ježíškovi a popovídat si s Mikulášem.

Tímto ale plány na úterní podvečer určitě nekončí. V 21 hodin se podlaží -1 přemění na taneční parket a v duchu svátků vánočních všechny zábavychtivé studenty roztančí DJs Voodoopiet & Reyko, DJ Jose a kdoví, co přijde ještě… Třeba přijdou i čerti… protože na Afterstrom -1 je „Andělům vstup zakázán“.