KDY: 9. listopadu 2019 od 20 hodin 
KDE: Kino Napajedla 
ZA KOLIK: Vstupné 130 Kč 

Filmová legenda jménem Terminátor má za sebou několik nepříliš úspěšných pokusů o navázání na první dva díly, které se právem řadí mezi nejlepší akční filmy všech dob. Proč by to mělo tentokrát vyjít? Protože se k téhle sáze vracejí dvě klíčová jména s ní spojená.

James Cameron nový film nejen produkoval, ale zároveň se stal tahounem týmu, který pracoval na scénáři. A Linda Hamilton se po letech znovu stala Sarah Connorovou, kterou souboje na život a na smrt s dvěma Terminátory proměnily v ultra drsňačku, zvyklou nikomu nevěřit a spoléhat se jen na sebe. Právě návrat postavy Sarah Connorové byl jedním z hlavních důvodů, proč na nabídku režírovat tenhle film kývnul tvůrce prvního Deadpoola Tim Miller. „Pro mě tahle sága nikdy nebyla příběhem o Johnu Connorovi, ale o jeho matce. A Linda byla v té roli nepřekonatelná. Nejlepší ze všech možných scénářů mohl být proto ten, ve kterém se Sarah i její představitelka vrátí. A přesně to se stalo,“ říká Tim Miller o příběhu, který je přímým pokračováním filmu Terminátéor 2: Den zúčtováni.

USA, 2019, délka filmu je 134 minut. Akční / Sci-Fi. Režie: Tim Miller. Scénář: Josh Friedman, David S. Goyer, Justin Rhodes, Billy Ray. Kamera: Ken Seng. Hudba: Junkie XL. Nepřístupné pro děti do 15 let.