Zabíjačkové speciality připraví osoba z nejpovolanějších – valašský řezník Luděk Matyščák z Velkých Karlovic, jenž v roce 2017 vyhrál soutěž o nejlepší klobásu na Karlovském gastrofestivalu a v dalších ročnících byl dvakrát bronzový.

Ochutnat nejen jeho oceňované klobásy, ale i další pochoutky je bezpochyby lákavý gurmánský zážitek.

Atmosféru během akce zpříjemní harmonikář a také nabídka dalších dobrot z produkce (nejen) Bistrotéky Valachy.

Na co vše se mohou návštěvníci těšit?

-          „Hotové“ zabíjačkové speciality: škvarky, klobásy, jelítka, prejt se zelím…
-          Zabíjačková polévka a ovar přímo z kotle
-          Valašské frgály, bavorské vdolečky
-          Jarošovské pivo
-          Doplňkový sortiment z Bistrotéky: škvarková pomazánka (na chlebu i s sebou), kvasový chléb a bagety, utopenci, hotovky, další produkty z čestru a z řeznictví Kudlov…

Další dvě zabíjačky Bistrotéky Valachy se uskuteční 15. února a 14. března. Více informací: www.bistrovalachy.cz