Žena se vydala do Zlína krást. Pro tuto příležitost se vybavila speciálně upravenou nákupní taškou. V jedné z prodejen nákupního centra ve Zlíně odcizila nejprve kuchyňskou pánev a v další prodejně potom plavky a oblečení.

Zboží si uložila do tašky a z první prodejny s ním nepozorovaně odešla. Ve druhé prodejně už takové štěstí neměla. Při jejím odchodu z prodejny upozornil na krádež bezpečnostní alarm.

Následky bouřky ve Zlínském kraji, 28.7.2020
Bouřka v kraji shazovala stromy a střechy. Tisíce lidí bez elektřiny

Žena se vrátila dovnitř a tvrdila prodavačkám, že nic neukradla. Při dalším průchodu bezpečnostním rámem se alarm ozval znovu. Zlodějka zpanikařila, položila tašku s odcizeným zbožím na pult a z obchodu utekla. Záhy ji ovšem zadržela jedna z prodavaček.

"Policisté na místě ženu podezřelou z krádeže zadrželi a po zjištění veškerých okolností ji převezli do policejní cely. Zboží, které ukradla, mělo hodnotu šest a půl tisíce korun.

V rejstříku trestů má tato recidivistka dva záznamy pro násilnou i majetkovou trestnou činnost. Po rozhodnutí soudce bude vyšetřování její trestné činnosti probíhat na svobodě," uvedla mluvčí krajské policie Monika Kozumplíková.