„Zde řidič neznámého vozidla při jízdě v pravém jízdním pruhu ve směru od Otrokovic na Vizovice za vozidlem řidičky nedodržel bezpečnou vzdálenost a v okamžiku, kdy řidička se svým vozidlem odbočila vpravo na parkoviště Kolektivního domu, neznámý řidič narazil do zadní části jejího vozidla,“ popsala zlínská policejní mluvčí Lucie Javoříková. Řidička po nárazu zastavila, neznámý řidič ji však objel a z místa nehody ujel, aniž by zastavil. Proto řidička ihned na místo přivolala dopravní policisty.

Známá zlínská výtržnice Oldřiška Golhová
Zabiju vás! Křičela výtržnice Olina na matku s malým dítětem

„Při nehodě žena neutrpěla zranění. Alkohol policisté u ní také vyloučili, a to dechovou zkouškou na alkohol. Škodu na vozidle odhadli na deset tisíc korun.

Policisté nyní pátrají po řidiči, který ujel. V místě nehody se nachází kamerový systém, ze kterého si policisté stáhli záznam z inkriminované doby,“ uvedla Javoříková. Z něj je patrné, že se jedná o vozidlo VW Passat, jehož řidič odbočil směrem na Zlín – Kudlov.

„Prosíme případné svědky, aby se ozvali na tísňovou linku 158 a pomohli tak objasnit tuto dopravní nehodu,“ vyzvala policejní mluvčí.