To, co tentokrát tato žena předvedla, to skutečně zatím nemělo obdoby. Před Obuvnickým muzeem ve Zlíně byla módní přehlídka, když se tam totálně opilá Olina zjevila.

„Nejprve začala divákům vulgárně nadávat a v jedné chvíli dokonce vběhla za modelkou do vyčleněného prostoru a obnažila svá ňadra," popsala mluvčí zlínské krajské policie Jana Macalíková.

Někteří diváci z této nevšední podívané sice měli show, kterou si ochotně fotili, což ovšem neplatilo pro organizátory akce. Tu poněkud ne příliš vnadná modelka naprosto zkazila a znehodnotila. „Naše hlídka okamžitě přijela na místo a již oblečenou výtržnici zadržela. Policisté jí ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu, za který jí hrozí až roční vězení," doplnila mluvčí.

Olina si sice policistům jako vždy dušovala, že už se to nebude opakovat. Jenomže v jejím případě to skončí pouze a jen u slibů. Jako například v dubnu, kdy zase před zraky desítek dětí, které se přišly pobavit do lunaparku, ukázala všem svou holou zadnici.

Tento její případ už je na zlínském soudě, kde čeká na projednání. Ženě hrozí roční vězení. A její poslední exces z víkendu jí zrovna k lepšímu nepomůže. Spíše naopak.

Oldřiška už jednou pachuť mříží okusila, a to před dvěma lety, kdy si několik měsíců odseděla dokonce za stejný trestný čin. Mimo to prodělala i protialkoholní léčbu. Nad jejím pozitivním výsledkem však už byl tehdy poněkud skeptický i znalec, podle něhož je žena nevyléčitelná.