"Vzápětí žena uvedla, že byla uvnitř auta pokousána během jízdy žlutočerným pavoukem, který ji kousl do pravé ruky a poté kousl do nohy také její pětiletou dceru. Žena, která byla z nepříjemné události velmi rozrušená, potvrdila, že je alergická na hmyzí jed a začíná pociťovat brnění ruky a nastupující nevolnost," vysvětlil Pavel Janík.

Hlídka MP Zlín na místo okamžitě přivolala zdravotnickou záchrannou službu a současně se snažila mírnit následky události.

Podnapilý řidič naboural do zaparkovaných vozidel a budov.
Naboural do zaparkovaných aut i do budov. Pak sám zavolal policii

"Zvládat stres tak pomohl malé holčičce plyšový medvídek, kterým hlídky MP Zlín disponují právě pro tyto situace. Na pomoc ženě, která měla na ruce zřetelné kousnutí v oblasti mezi palcem a ukazovákem, přispěchal také kolemjedoucí cyklista, nicméně se její stav až do příjezdu záchranářů nezlepšoval," popsal případ Janík.

Poté, co na místo dorazila sanita záchranné služby, prohlédla strážnice společně se záchranáři kabinu vozu, v němž cestovala žena se svou dcerkou.

Agresivního členovce se jim však ani při podrobné prohlídce nalézt nepodařilo.

Indisponovanou ženu nakonec převezli záchranáři k dalšímu vyšetření do krajské nemocnice, její dcerku i vozidlo předala hlídka MP Zlín rodinným příslušníkům.