Týdenní stolní kalendář obce Veselá

Týdenní stolní kalendář v nákladu 320 kusů obsahuje fotky z akcí pořádaných školou, hasiči, sokolem a jinými spolky. Lidé v něm najdou informace o dění v obci, například kdy začíná fotbalová sezona, kdy mají hasiči soutěž, ve který den se zřejmě bude konat slet čarodějnic a další akce. Obyvatelům jej dávají zdarma coby vánoční dárek. Zhruba třicítka zbylých je určena k prodeji za 79 korun. Ke koupi je na obecním úřadě.

Kalendář VeseléZdroj: DENÍK/repro

Stolní kalendář obce Lukoveček

Klasický stolní tisk v nákladu 250 objednaných kusů. Slouží k propagaci obce. Obsahuje fotky z letošního roku, včetně přiblížených termínů akcí, které se v roce 2017 v obci budou konat. Zastupitel jej rozdá ve své dané ulici dotyčným obyvatelům. Předávají je i s přáníčkem, kalendář není prodejný.

Kalendář LukovečkuZdroj: DENÍK/repro

Týdenní stolní kalendář obce Fryšták

Klasický stolní, objednaný v nákladech asi 300 kusů. Letos jej věnovali neziskovým organizacím. Obsahuje fotky z akcí, které pořádaly během roku. Obyvatelé v něm najdou data svozu odpadu, včetně různých akcí konaných během 2017. Kalendář si mohou obyvatelé města vyzvednout zdarma, do každé domácnosti jeden výtisk (musí splnit požadavky, jako mít například zaplacené všechny poplatky). Zbytek kalendářů je neprodejný, město jej může po domluvě věnovat.

Kalendář FryštákuZdroj: DENÍK/repro

Nástěnný kalendář obce Lutonina

Nástěnný měsíční kalendář vyrobených asi 170 kusů. Obsahuje tématické fotky z daného období společenských a kulturních akcí, jako je například ples, dětský karneval, pohádkový les. Ale také snímky hasičů při soutěžích či třeba na jaře tématickou fotku kačen. Lidé v něm najdou přehled konaných akcí v daném roce a je to první obecní kalendář. Lutonina se inspirovala po vzoru sousední obce. Obyvatelům vesnice jej darovali.

Kalendář obce LutoninaZdroj: DENÍK/repro

Stolní kalendář města Zlína

Čtrnáctidenní stolní kalendář, tištěný v nákladu 1000 kusů, nese název Malovaný Zlín a zdobí jej reprodukce malířských děl s námětem krajského města.

Obsahuje seznam nejdůležitějších akcí v roce 2017, informace o městě Zlíně, kontakt na informační středisko, čísla na tísňová volání a také medailonky osmi malířů, jejichž díla pro kalendář využili. Slouží zdarma pro propagaci města jako dárek partnerům města, zejména na veletrzích cestovního ruchu. Stojí 59 korun, k dostání je v informačním středisku na radnici.

Kalendář ZlínaZdroj: DENÍK/repro

Týdenní stolní kalendář obce Lukov

Je týdenní, vydán v nákladu 400 kusů. Kalendář obec nechala vytisknout zhruba po dvanácti letech. Obsahuje fotky a výjevy z obce či tamních spolků. Lidé v něm najdou informace o dění v obci, jako je například zahájení a ukončení školního roku, rozsvícení vánočního stromu nebo například termín konání různých akcí. Lze jej koupit na obecním úřadě za zhruba 150 korun, zaměstnanci obce jej dostávají zadarmo.

Kalendář LukovaZdroj: DENÍK/repro

Stolní kalendář obce Valašské Klobouky

Čtrnáctidenní stolní, vydán v nákladu 300 kusů. Je zaměřený na společenský a kulturní život ve městě. Obsahuje přehled akcí, které plánují na rok 2017. Jsou v něm fotky z uplynulých akcí, a to vybrané tématicky tak, aby seděly k termínu konaní těch samých v dalším roce. Lze jej zakoupit na podatelně městského úřadu nebo v informačním centru za 99 korun.

Kalendář Valašských KloboukZdroj: DENÍK/repro

Týdenní stolní kalendář obcí Kašava - Vlčková – Držková

Týdenní stolní kalendář společný pro trojici obcí Kašava – Vlčková - Držková, vydán v nákladu přes 1000 kusů. Obsahuje fotky z různých kulturních akcí z loňska či těch starých až padesát let zpátky, včetně například leteckých pohledů. Do každé domácnosti putuje zdarma jeden kalendář. Další je možné dokoupit či zakoupit za 50 korun na úřadě v Kašavě.

Kalendář obce KašavaZdroj: DENÍK/repro

Týdenní stolní kalendář obce Poteč

Týdenní stolní kalendář vydaný v počtu 30 kusů. Náklady na tisk činily více než 5 tisíc korun. Je neprodejný, obec jím obdaruje zastupitelstvo, zaměstnance úřadu a několik kusů je určeno k propagaci. V kalendáři je zachycen na 59 fotkách život obce v roce 2016. 

Kalendář obce PotečZdroj: DENÍK/repro

Nástěnný kalendář obce Otrokovice

Nástěnný měsíční, vydaný v počtu 600 kusů. Jeho hlavní tématikou je voda, obsahuje mimo jiné například na červenec fotku z povodní. Kalendář je pouze prodejný, zakoupit jej lidé mohli za zvýhodněnou cenu (100 korun) na jeho křtu. Jinak je možné jej koupit za 125 korun v turistickém a informačním centru a Knihkupectví Šlachtová na náměstí. Autorem fotografií je otrokovický fotograf Pavel Ligr, grafiky Jolana Shejbalová.

Kalendář OtrokovicZdroj: DENÍK/repro

Týdenní stolní kalendář obce Návojná

Týdenní stolní, vytištěn v počtu 300 kusů. Obsahuje historické fotky, termíny o svozu komunálního odpadu a plastu, dále také mimo jiné termíny konání akcí v obci. Celkové náklady na kalendář činily více než 34 tisíc korun.

Kalendář obce NávojnáZdroj: DENÍK/repro

Měsíční kalendář obce Luhačovice

Měsíční kalendář s historickou tématikou, vytištěno 300 kusů. Na každé stránce pro jednotlivý měsíc v roce připadá jeden grafický list. Kromě Luhačovic jsou vyobrazeny také Mariánské lázně, Kroměříž, Český Krumlov, Litomyšl, Brno, Albrechtice, Telč, Praha, Ostrava, Horní Suchá, Orlová. Město zakoupilo 50 kusů, které slouží jako propagační předměty. Celková částka byla 8200 korun.

Kalendář LuhačovicZdroj: DENÍK/repro

Stolní kalendář děkanátu Uherský Brod 2017

Týdenní stolní kalendář na rok 2017 byl vyroben v počtu zhruba 1000 kusů. Lze v něm nalézt důležitá výročí farností, termíny poutí a hodů, ale také katolické základní školy, CSOŠ Bojkovice nebo Oblastní charity Uherský Brod. Obsahuje převážně záběry fotografů děkanátu Uherský Brod. Lze jej pořídit za výrobní cenu zhruba 60 korun v kostelech děkanátu Uherský Brod a v kanceláři Katolické ZŠ v Uherském Brodě na Jirchářské ulici.

Stolní kalendář děkanátu Uherský Brod 2017Zdroj: DENÍK/repro

Stolní kalendář Chřiby 2017

Týdenní stolní kalendář na rok 2017 vyrobili v počtu zhruba 1000 kusů. Obsahuje 53 starších snímků Vojty Rosůlka, kde jsou zachyceny v různých časových obdobích rozličné lokality Chřibů. Jsou tam též uvedeny termíny turistických akcí v Chřibech v příštím roce. Cena kalendáře je 50 korun a prodával se v několika trafikách na Uherskohradišťsku.

Stolní kalendář Chřiby 2017Zdroj: DENÍK/repro

Nástěnný měsíční kalendář Úsměvy slavností

Motivem nástěnného měsíčního kalendáře jsou loňské Slovácké slavnosti vína a otevřených památek v Uherském Hradišti. Bylo jej vytištěno 200 kusů a jde o plánovací kalendář, kde je autorkou snímků Helena Nevyjelová. Jeho cena je 249 korun a prodává se na Městském informačním centru v Uherském Hradišti.

Nástěnný měsíční kalendář Úsměvy slavnostíZdroj: DENÍK/repro

Kalendář města Kroměříž s názvem Kouzlo minulosti

V tamním infocentru je k prodeji nástěnný kalendář pro rok 2017 pod názvem Kouzlo minulosti. Lidé ho koupí za 99 korun a obsahuje fotografie historických veteránů včetně dobových kostýmů a v pozadí památky města.

Nástěnný kalendář města Kroměříž pro rok 2017 pod názvem Kouzlo minulostiZdroj: DENÍK/repro Nástěnný kalendář města Kroměříž pro rok 2017 pod názvem Kouzlo minulostiZdroj: DENÍK/repro

Čtrnáctidenní kalendář obce Břest na rok 2017

Svůj kalendář má také obec Břest. Lidé ho koupí v obchodě u Darebníčků, jde o čtrnáctidenní kalendář obce na rok 2017 a obsahuje historické fotografie obce. Stojí sto korun.

Čtrnáctidenní kalendář obce Břest na rok 2017 Zdroj: DENÍK/repro

Kalendář města Zubří

Stolní kalendář vydalo město nákladem 500 kusů, 300 kusů je k prodeji na několika místech: podatelna města Zubří, Klub Zubří, Muzeum Zubří, květinářství Lucida, prodejna Meduňka, kavárna Tip Café za 60 Kč; zbytek kalendářů určen k propagačním účelům. V kalendáři jsou fotografie městských akcí (kulturních, sportovních a jiných) či výjimečných událostí

Kalendář města ZubříZdroj: DENÍK/repro

Kalendář Vsetína

Každá domácnost ve městě dostala jeden kalendář zdarma, k zakoupení nejsou. Hlavní náplní kalendáře je srovnání historických a současných fotografií města, kromě toho obsahuje informace z Masarykovy veřejné knihovny, Vsetínské sportovní, střediska volného času Alceda nebo technických služeb.

Kalendář VsetínaZdroj: DENÍK/repro

Kalendář Kelče 

Město vydalo stolní (250 kusů) i nástěnný kalendář (140 kusů). Nástěnný kalendář nabízí porovnání historických fotografií města se současnými. Stolní kalendář obsahuje informace o plánovaných akcích a současné fotografie – záběry Kelče a místních částí, několik fotografií zachycuje městské akce. K dostání jsou na městském úřadě a v papírnictví Věra Hlavicová (stolní kalendář 100 Kč, nástěnný 150 Kč).

Kalendář Kelče stolní

Kalendář Kelče stolníZdroj: DENÍK/repro

Kalendář Kelče nástěnný

Kalendář Kelče nástěnnýZdroj: DENÍK/repro

Kalendář Rožnova pod Radhoštěm

Město vydalo nástěnný kalendář nákladem 800 kusů, z toho 600 určeno pro propagaci, 200 na volný prodej. Kalendář nabízí dvanáct netradičních a většinou dosud nepublikovaných pohledů na město Rožnov. Je tvořený z fotografií, které ve 20. a 30. letech minulého století pořídili tehdejší obchodníci a fotografové Osvald Kotouček a Vladimír Hambálek. Na původně skleněných diapozitivech jsou zaznamenány například dobytčí trhy na soutoku Hážovky s Bečvou, koupaliště na Letenské nebo Masarykova ozdravovna na Kozinci. Kalendář je v prodeji v městském turistickém informačním centru a ve vybraných rožnovských knihkupectvích za 75 Kč.

Kalendář Rožnova pod RadhoštěmZdroj: DENÍK/repro