V centru Zlína si tak mohli lidé užít akci pro celou rodinu, který se již tradičně konal na parkovišti Hotelu Baltaci Atrium.

„Festival přilákal velké množství návštěvníků. Ti si mohli poslechnout nejen kvalitní muziku v podáni zlínských kapel Záři, Blue Night, Feryho Fory a Kochta Band, ale v nabídce byla i spousta dobrého jídla a piti, a zvláště dobře vychlazené pivečko, které tak v teplem počasí opravdu chutnalo,“ ocenila atmosféru akce za organizátory Zuzana Baťová.

Podle ní si na „své“ si přišli i nejmladší diváci, kteří se vyřádili ve skákacím hradu, nechali si namalovat na obličej krásné ornamenty nebo si navlékli své korálky.

Hokejista Petr Křepelka je zatím upoutaný na vozík. Své úsilí v cestě za zdravím však nevzdává. Sám pomáhá potřebným.  Ve Zlíně dostal od hokejových beranů podepsaný dres.
Hokejisté věnovali dres kolegovi se silnou vůlí i odhodláním, Petrovi Křepelkovi

„Magnetem letošního Lešetín Festu bylo představeni nových hokejových dresů PSG Berani Zlín na sezonu 2021/22, které bylo spojené s autogramiádou hráčů. Součásti pak byla i benefice a předání hokejového dresu Beranu s podpisy všech hráčů zraněnému hokejistovi Petru Křepelkovi,“ doplnila Zuzana Baťová.

Současně také poděkovala i Lukáši Žaludkovi za výbornou spolupráci při festivalu, který umožnil, aby se na parkovišti hotelu Baltaci sedmý Lešetín Fest uskutečnil.