V daleké budoucnosti se v místě počítá s vybudováním obchodních prostor.

„V souladu s vydaným stavebním povolením Autocentra Renault byly zahájeny přípravné práce pro stavbu a prací na stavebním objektu Příprava území," sdělil Deníku mluvčí města Zdeněk Dvořák.

Na místě proběhla v říjnu kontrola a na jejím základě stavební úřad Magistrátu města Zlína prohlásil, že stavební povolení nepozbylo platnosti. „Stavba byla zahájena realizací základových pilot," tvrdí v prohlášení.

Na začátku dubna letošního roku prozradila Barbora Součková ze společnosti Saller Group, že v plánu je vybudování kancelářské budovy. Později ale nechtěla nic komentovat.

„Na základě interní porady bylo rozhodnuto, že nebudeme podávat žádné informace," sdělila manažerka Barbora Součková. Spekulace o budoucnosti lukrativního místa vyvrací externí spolupracovník firmy.

„Pozemek jsme koupili už před téměř osmi lety se záměrem vybudovat zde autocentrum, ale nyní máme zájem vyřídit nové stavební povolení," prozradil Milan Trokan.

Vzhledem k tomu, že Saller Group se zabývá pronájmem obchodních prostor, je velmi pravděpodobné, že bude chtít vybudovat objekt určený zejména k pronájmu obchodním firmám. 

MARCELA KANIOVÁ