Monkey Business se podívají s novým albem do Zlína

Jedna z nejoblíbenějších českých kapel v čele se sympatickými frontmany Matějem Ruppertem a Tanyou Graves se v rámci podzimního turné k nové desce s názvem Štěstí postmoderní doby Tour podívá také do Zlína. Koncertní show mají možnost vidět všichni fanoušci této svérázné formace již třetí pátek v říjnu v hudebním klubu Golem.

Nová deska Happiness of Postmodern Age je již sedmým studiovým albem kapely, která ve svých skladbách jedinečně kombinuje vlivy hudebních žánrů jako rock n roll, funk, pop a dalších. Na albu se kromě základní sestavy hudebníků podíleli například Vojtěch Dyk, Dan Bárta, rappeři PSH, Kato či speciální host Ivan Mládek.

Monkey Business však nejsou známí pouze jako skvělí hudebníci. Talent jim nelze odepřít ani v případě živých koncertů, které jsou opět pojaty netradičně a kapela jimi tak jen podtrhuje svoji výjimečnost a originalitu.

Lístky na koncert jsou ve speciální předprodejní ceně k dostání přímo v denním baru klubu Golem.

Monkey BusinessPátek 18. Října 2013
Golem Music Club Zlín
Start 21 hodin
Vstup 200 Kč předprodej / 250 Kč na místě

Několik šťastlivců si tento koncert užije zcela zdarma.

Soutěžilo se 17. 10. na facebookové zdi Zlínského deníku, proto bylo nutnou podmínkou účasti být naším fanouškem. 

Výherci: Nikol Diviaková, Petr Jančík, Klára Švecová mají po dvou vstupenkách, a Jitka Traburová a Libo Gajdůšek si rozdělí poslední dvojici, čili každý jednu..  

Veškeré soutěže se řídí obecnými pravidly.

Sledujte nás na facebooku, chystáme další soutěže