Zaskočila však svatebčany, kteří uprostřed náměstí zanechali před obřadem v nedalekém kostele vozidlo převážející nevěstu. Umístění zhruba šedesátky „bavoráků“ na náměstí tak znamenalo pro pořadatele problém, který vyřešili spolu se strážníky. Naštěstí byl o to menší, že původně předpokládali na srazu účast až stovky majitelů těchto komfortních vozidel, kteří se na Valašsko sjeli z České republiky i Slovenska.

„Příznivcům motorismu se tak naskytla jedinečná možnost zhlédnout široký záběr produkce bavorské automobilky, od typu E 30 z osmdesátých let minulého století až po typ M 3, jenž v základní úpravě krotí pod kapotou tři sta čtyřicet koní a stokilometrové rychlosti dosáhne za pět a půl vteřiny,“ podotkl Josef Beneš, mluvčí meziříčské radnice, která další ze srazů motoristů na náměstí povolila.

S průběhem akce byli spokojeni také pořadatelé. „Přijeli jsme sice na náměstí o něco dříve, než jsme původně předpokládali. Mohl za to ale také hladký průjezd přes křižovatky v Rožnově pod Radhoštěm. A jeli jsme podle předpisů, sám jsem všechny v čele konvoje brzdil,“ uvedl předseda spolupořádajícího BMW klubu Česká republika Radek Petřík.