Čtyři naplánované svatby byly předem zrušeny. „Oddávali jsme do půl šesté do večera, zájem byl obrovský a termín si páry rezervovaly i rok předem. Už dokonce volají i lidé na 8. 8. 2008, to ale vychází na pátek,“ prozradila Anna Lukeštíková, matrikářka městyse Buchlovice.

V Uherském Ostrohu v sobotu oddali deset párů. I když před tímto datem astrologové a numerologové varovali, někteří novomanželé doufají, že jim přinese štěstí. Matrikářky na Slovácku si myslí, že lidé volí takové datum pro lepší zapamatování anebo proto, aby se zviditelnili. „Je to teď v módě, byl velký zájem dlouho dopředu, tyto termíny jsou vždycky hitem, přitom je to datum jako každé jiné,“ vyjádřila se Františka Borýsková, matrikářka v Nivnici. Tam oddávali na radnici jeden pár, ale v kostele dva a z toho jeden krojovaný.

V Uherském Ostrohu snoubenci tolik nebláznili, konala se jedna svatba, ale dvě naplánované byly přesunuty na jiný termín.

Sedmičkové šílenství si nechala ujít herečka Slováckého divadla Alexandra Vronská, která v sobotu 14. 7. řekne své ano Ottovi Kalusovi, který je známý jako Filip ze seriálu Velmi křehké vztahy.