„Naší hlavní myšlenkou je předložit vyúčtování toho, co jsme pro Zlíňany a město udělali. Co se povedlo, ale i to, co se mělo povést méně," uvedl na včerejší tiskové konferenci primátor Zlína.

Mezi úspěchy podle něj patří například vzhled centra města, zprovozněná čtyřproudá silnice, klidná Kvítková ulice, nebo omezení hazardu ve městě. Naopak lépe podle něj mohla dopadnout jednání s Českou poštou či rovněž se mělo zajistit více parkovacích míst.

Lídrem kandidátky bude Miroslav Adámek (STAN), dvojkou Ondřej Běták (STAN), trojkou Bedřich Landsfeld (Zlínská volba), čtverkou František Pilka (ZVUK 12), pětkou pak Kateřina Francová (ZHN),

STAN vysvědčení o své práci na radnici předloží veřejnosti prostřednictvím magazínu Náš domov Zlín a prostřednictvím webů www.stan-zlin.cz a www.miroslavadamek.cz, i při osobních setkáních. „Předem říkáme, že nebudeme lidi obtěžovat tím, že je začneme někde nahánět na náměstích. Nabídneme jim možnost se s námi potkat a budeme rádi, když za námi přijdou," podotkl primátor.